Opening van De huiskamer

De Huiskamer

Julieta Garcia Vazquez gaat sinds 20 augustus langs de deuren om te vragen of bewoners van Woensel West objecten uit hun huis willen doneren voor De Huiskamer en zo willen bijdragen aan de inrichting van een huiskamer in de Edisonstraat 67. Op 8 september werd begonnen met de inrichting van de huiskamer.  De Huiskamer is zowel een groeiend archief van objecten die typisch zijn voor huiskamer in Woensel West als een ontmoetingsplaats.

Inmiddels is haar ruimte al aardig ver ingericht met verrassend leuke spulletjes. Een aangename, warme plek is het geworden waar het goed vertoeven is en waar je zogenaamde ‘huiskamer-dingen’ kan doen: lekker onderuit gezakt zitten, bijkletsen met vrienden, vergaderen, muziek maken, maar je kan er zelfs ook koken! En het mooie is: De Huiskamer kan vanaf nu daadwerkelijk gebruikt worden door mensen uit de buurt. Dus heb je goede ideeën of wil je er zelf iets organiseren, neem dan contact op met onzehuiskamer@gmail.com

Spulletjes voor de inrichting zijn ook nog steeds welkom, want alles wat dubbel of te veel is, gaat namelijk naar WWMH om gerestyled te worden!


Advertenties