Pracht of prul

De Pracht of Prul-middag op 12 mei van 13:00 tot 16:00 uur.

poster pracht of prul final-01

Buurtbewoners die huisraad hebben met een mooi verhaal, of die juist achter het verhaal willen komen van hun mooie klok of vaas zijn uitgenodigd om hun speciale objecten mee te brengen naar de Pracht of Prul-middag op 12 mei in Eindhoven.

Op deze dag zit een team van Pracht of Prul-experts klaar om de meegebrachte Woenselse spullen gratis te bekijken en te beoordelen. Aan het einde van de dag reiken zij een prijs uit voor het mooiste verhaal van de dag. Ook bezoekers zonder te taxeren objecten zijn welkom om naar de verhalen en interpretaties te luisteren.

Het team van De Huiskamer is aanwezig op de Meimarkt op 12 mei van 13.00 tot 16.00 uur op de Groenewoudseweg in Eindhoven.
De Huiskamer zelf is te vinden in de Edisonstraat 67 in Eindhoven.

experts-02-310x219

De Huiskamer
Sinds september 2012 worden buurtbewoners gevraagd of zij objecten willen doneren voor de inrichting van De Huiskamer. Hiermee is een woonkamer ingericht als een levend archief van de wijk, die het karakter van Woensel-West weerspiegelt. Het is een aangename, warme plek geworden die buurtbewoners kunnen gebruiken alsof het hun eigen woonkamer is. Wekelijks worden hier tafelgesprekken, diners, spelletjesmiddagen, kunstworkshops voor kinderen en haak- en breicursussen voor vrouwen uit Woensel-West georganiseerd. Aanvullingen voor de inrichting zijn nog steeds welkom en kunnen gebracht worden naar Edisonstraat 67.

De Huiskamer is een initiatief van Julieta Garcia Vazquez.

De Huiskamer
Edisonstraat 67
5621 HL Eindhoven
www.edison67.nl

footer insighters

Projecten binnen Edison67 worden mede mogelijk gemaakt door : Van Abbemuseum, Taak, Stichting Public Art en Stichting Doen

2011_stichtingdoen02_940

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s